Når er tjenesten klar til bruk

Dersom ikke noe annet er avtalt, tar det vanligvis cirka 1-2 virkedager fra signert avtale er mottatt til den er registrert og aktivert.

Utover behandlingstid hos oss, er det noen elementer til som trengs for å sy sammen løsningen dere har valgt:

Oppgjørsposer

Når avtalen er registrert, bestiller vi en oppstartspakke med oppgjørsposer som sendes direkte til dere via Posten. Leveringstid er inntil en uke.

Tilgang til nattsafe

For dere som har bestilt vår nattsafetjeneste: Vi har tre forskjellige typer nattsafelåser. Dersom den dere har valgt har kodelås eller skanner får dere informasjon om dette i velkomstmailen dere får rett etter at avtalen er registrert. Har nattsafen nøkkellås, leverer vi ut nøkkel til dere om vi skal forbi, eventuelt så sendes denne ut via Posten.

Avtale transportdag

For dere som har bestilt vår verditransporttjeneste: Vi tar fortløpende kontakt med dere for å nærmere avtale ukedag(er) for verditransport.

Autogirofullmakt

For dere som har bestilt vår vekseltjeneste: For å kunne bestille veksel, trenger vi å inngå en autogirofullmakt mellom oss og dere. Har dere valgt å signere denne sammen med avtalen, tar det 1-3 virkedager før fullmakten er operativ og dere får da mulighet til å bestille veksel i Loomis Kundeportal.