Hva er SafePoint

SafePoint er er produktserier med både tradisjonelle deponeringssafer, smarte innskuddssafer og enda smartere resirkuleringssafer.

Med SafePoint kan du sette inn kontantene i banken uten å gå fra butikken.
Loomis SafePoint er en enkel og effektiv kontanthåndteringsløsning som sparer deg for tid og kostnader. Manuell opptelling blir overflødig, og internt svinn reduseres.

Innenfor SafePoint-produktet vårt har vi tre produktkategorier:

SafePoint Store

Loomis SafePoint Store er resirkuleringssystemet som kutter tiden, kostnaden og bryderiet med å håndtere kontantene din virksomhet trenger for å fungere. Du deponerer oppgjørene dine, og så gjenbruker du de samme pengene for å fylle nye vekselkasser for medarbeidere som starter sine skift. Systemet teller, validerer og resirkulerer dine sedler og mynt automatisk.

SafePoint Boutique

Loomis Safepoint Boutique er nøkkelen til å håndtere kontanter i en digital fremtid. Det er en unik rekke smarte innskuddsmaskiner skreddersydd for virksomheter som driver alt fra enkeltstående butikker til landsdekkende og internasjonale kjeder.

SafePoint Solo

Enkle, fullstendige og rimelige deponeringssafer. Med SafePoint Solo får du både graderte og ugraderte safer som installeres i lokalene dine. Safene kan både leies og kjøpes. Loomis tømmer safen etter avtalt frekvens, og sørger for at oppgjørene dine blir telt, avstemt og satt i banken.