Nå kan du sette inn kontantene i banken uten å gå fra butikken.
Loomis SafePoint er en enkel og effektiv kontanthåndteringsløsning som sparer deg for tid og kostnader. Manuell opptelling blir overflødig, og internt svinn reduseres.
Loomis Boutique
Loomis Safepoint Boutique er nøkkelen til å håndtere kontanter i en digital fremtid. Det er en unik rekke smarte innskuddsmaskiner skreddersydd for virksomheter som driver alt fra enkeltstående butikker til landsdekkende og internasjonale kjeder.
Gå til Loomis Safepoint Boutique
Loomis Boutique
Loomis SafePoint Store er resirkuleringssystemet som kutter tiden, kostnaden og bryderiet med å håndtere kontantene din virksomhet trenger for å fungere. Du deponerer oppgjørene dine, og så gjenbruker du de samme pengene for å fylle nye vekselkasser for medarbeidere som starter sine skift. Systemet teller, validerer og resirkulerer dine sedler og mynt automatisk.
Gå til Loomis Safepoint Store

Fordeler med Loomis SafePoint:

Bruk mindre tid på kontanthåndtering og få pengene på konto neste virkedag

Forbedrer kontantflyt

Reduserer svinn, differanser, falske sedler og tyveririsiko

Full service inkludert safe, vedlikehold, forsikring, verditransport og behandling

Lukket krets rundt kontanthåndtering

Øker sikkerheten for ansatte

Håkon Eriksen - Kontakt meg

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Vil du vite mer?

Ønsker du informasjon eller tilbud om SafePoint.
Kontakt meg i dag!
Som det største integrerte kontantdistribusjonsnettverket i Norge - med 10 avdelingskontorer, 420+ ansatte og 100+ kjøretøyer - er vi stolte av å kunne tilby kontanthåndteringsprodukter og tjenester til finansinstitusjoner og kommersielle / detaljhandelsbedrifter over hele landet.
Kontakt
+47 21 52 52 00
cross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram