Markedets raskeste og mest stabile betalingsterminaler

Loomis—Pay tilbyr toppmoderne betalingsløsninger med mulighet for kundeidentifisering og høyoppløselig kamera. Med Loomis—Pay tar du tilbake kontrollen av kundedata samtidig som kundene får en smidig handleopplevelse.

Utviklet i samarbeid mellom

Norgesgruppen logo
Coop Norge logo
Consumer paying on a Loomis Pay terminal

Plattformen håndterer i dag

15 000
betalingsterminaler
3 700
butikker
100%
oppetid
1/3
av alle korttransaksjoner
User holding a Loomis-Pay terminal

Plattform for betaling

Betaling handler om mer enn å prosessere en transaksjon. Vår ambisjon er at du til enhver tid har de beste løsningene for å skape gode kundeopplevelser, nå og i fremtiden.

  • Terminalene er PCI5-sertifisert
  • Støtter alle internasjonale betalingskort, og aksepterer de aller fleste betalingsmidler – som kontanter, gavekort, Apple Pay m.m.
  • Dynamic Currency Conversion (DCC) så dine utenlandske kunder kan betale i sin egen valuta.
  • Betalingsløsning og kundeidentifisering i samme løsning.

Plattformen tilrettelegger for at handelen til enhver tid har de beste verktøyene til å ikke bare åpne for smarte lojalitetsprogrammer, men også nye, innovative og personaliserte kundereiser.

Kundeklubber gjort enkelt

Med våre terminaler er det slutt på å be kundene oppgi mobilnummer eller annet. Når kundene tæpper, sveiper eller scanner, vil de motta kundefordeler og betale i én og samme handling.

På samme måte er det superlett å melde inn nye medlemmer i lojalitetsprogrammet ditt – kunden registrerer seg direkte på terminalen!


Tæppevennlig

Tæppe-vennlig

Å betale skal være intuitivt for kundene, uavhengig om de benytter et betalingskort, mobilen eller klokka. Terminalene er designet med tæpping i fokus – enkelt og friksjonsløst.

Samsung Pay logo
Google Pay logo
Apple Pay logo

Betalingsmetoder

Våre terminaler støtter alle internasjonale betalingskort, og de aller fleste betalingsmidler som aksepteres i Norge. Dette inkluderer de fleste gavekorttilbydere, mobil, NFC, QR og Dynamic Currency Conversion.

Bank Axept logo
Mastercard logo
American Express logo
UnionPay logo
Visa logo
JCB logo
Installing Loomis-Pay terminal

Enkel kasseintegrasjon

Loomis—Pay er lett å integrere mot butikkens kassessystem med vår integrasjonsmodul X-pay. Modulen baserer seg på Open Payment Initiative-protokoller, som er bransjens nyeste standard. I dag har vi ferdig integrasjon mot de mest brukte systemene i Norge, og nye legges til fortløpende.

Serviceavtaler

Serviceavtaler

Stadig flere betalingsaktører har blitt globale. I Loomis ønsker vi å tilby den samme lokale servicen vi alltid har levert. Med Loomis—Pay blir hverdagen litt enklere. Du kan knytte flere løsninger inn i én leveranse fra samme leverandør som har et support team som følger deg tett.

Vi har lyttet til kundene våre, og tatt et stort digitalt steg for å lage en løsning som markedet etterspør. Loomis—Pay er utviklet med norsk teknologi, og for norske handlevaner.

Håvard Skuterud
Head of Sales Loomis Pay

Betalingsterminaler

Loomis tilbyr både terminaler med støtte for identifikasjon av kunde, kort, NFC, QR og mobil betaling. Terminalene er ferdig sertifisert, tilfredsstiller alle løpende krav til innsynsbeskyttelse og universell utforming.

La oss ta en prat om Loomis-Pay

Vi tar kontakt med deg på telefon (valgfritt) eller e-post.