+47 21 52 52 00
Persveien 26, 0581 Oslo

Jobbe i Loomis

Loomis sørger for at flyten av kontanter fungerer i vårt samfunn sånn at alle kan handle og ta betalt. Virksomheten er todelt: vi henter og leverer penger hos våre kunder og vi teller pengene på våre tellesentraler.

Våre kunder består av banker og butikker. Til de tilbyr vi sikre og effektive løsninger for håndtering av kontanter og andre verdigjenstander. Alle medarbeidere spiller en avgjørende rolle for at vi skal møte kundenes forventninger når det gjelder kvalitet og servicenivå. Håndtering av kontanter stiller også høye krav til våre medarbeidere som hver dag tar et stort ansvar og utfører en viktig samfunnsoppgave.
Jobb i Loomis?

Våre verdier

Vi jobber for å skape en firmakultur som bygger på våre verdier; people, service og integrity. Ettersom Loomis jobber med kontanthåndtering, må alle ansatte ha en høy moral og etikk. Vi forventer at våre ansatte opptrer i tråd med vår Code of Conduct og følger våre verdier.
People

Loomis utvikler kunnskapsrike medarbeidere og behandler alle med respekt.

Hvordan? Vi skal tilby våre medarbeidere et trygt og sunt arbeidsmiljø. Vi skal ikke akseptere noen form for diskriminering på arbeidsplassen. Vi skal følge de lover og reguleringer som finnes innenfor arbeidsmiljøloven.

Service

Loomis etterstrever eksepsjonell kvalitet, evne til å innovere og overgå kundens forventninger.

Hvordan? Vi er kundeorienterte og lytter til kundens behov og vi videreformidler kundens tilbakemeldinger og ønsker internt. Vi leverer høy kvalitet og servicenivå i alle deler av organisasjonen.

Integrity

Loomis utfører jobben med ærlighet, vaktsomhet og høy etikk og moral.

Hvordan? Gjennom å varsle uetisk oppførsel anonymt igjennom en uavhengig funksjon (Loomis Integrity Line). Vi skal ikke akseptere bestikkelser eller upassende gaver.

Ledige stillinger i Loomis

Se ledige stillinger

Loomis Norge AS er en ledende totalleverandør av kontanthåndteringstjenester i Norge. Vi har 420 ansatte, og over 100 tjenestebiler og et nettverk med 10 avdelingskontorer. Vi har til sammen 7 tellesentraler med strategisk geografisk beliggenhet, som sørger for at vi kan tilby sikker og effektiv kontantdistribusjon til banker og næringslivskunder over hele landet. Loomiskonsernet er verdensledende aktør innenfor kontanthåndteringsmarkedet i Europa og USA med mer enn 23 000 ansatte, og over 400 avdelingskontorer i 20 land. Konsernets størrelse og styrke sikrer tilgang på kompetanse og en kontinuerlig tjenesteutvikling.

420 ansatte
100 tjenestebiler
10 avdelingskontorer

Vår kultur

Miljø

Vi garanterer hyggelige kollegaer og et trivelig miljø, enten du vil jobbe på en av våre tellesentraler, som verditransportør eller på kontoret.

Åpenhet

Få med deg hva resten av kollegaene dine gjør på med på Workplace, hvor vi deler både hverdagsgøy og viktig info.

Utvikling

Hos oss har du mulighet for personlige utviklings- og karrieremuligheter.

Aktiv

Som ansatt hos Loomis får du ansattrabatt hos treningssenter.
I tillegg kan du trene gratis på treningsrom på enkelte av våre avdelingskontorer.

Trygg

Vi er et økonomisk solid selskap som er børsnotert og som stadig utvikler nye forretningsområder for fremtiden.
Som det største integrerte kontantdistribusjonsnettverket i Norge - med 10 avdelingskontorer, 420+ ansatte og 100+ kjøretøyer - er vi stolte av å kunne tilby kontanthåndteringsprodukter og tjenester til finansinstitusjoner og kommersielle / detaljhandelsbedrifter over hele landet.
Kontakt
+47 21 52 52 00
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram