Andre tjenester

Loomis tilbyr skreddersydde logistikkløsninger for alle typer verdigjenstander, edelmetaller, kunst og medisiner, samt dokumenter og annet som kan makuleres. Vi har landsdekkende løsninger, og sammen med våre internasjonale søsterselskaper kan vi tilpasse tjenester for håndtering og transport over hele verden.

H&M logo
Elkjop logo
Nille logo
Jernia logo
Clas Ohlson
Plantasjen logo
Rema 1000 logo

Loomis håndterer i dag

13 200
butikker
50%
av Norske kontanter
725k
verditransporter i året
18s
responstid på kundeservice

Makulering

Feil håndtering er den vanligste årsaken til at konfidensiell informasjon havner i feil hender. Med Loomis’ makuleringstjeneste blir 100 prosent av papir og data ødelagt og resirkulert.

Transport av verdigjenstander

Frakt av verdigjenstander fra ett sted til et annet krever omfattende spesialkompetanse og maksimal diskresjon. Loomis kjenner de sikreste og raskeste rutene. Vi organiserer trygt og sikkert fra opphenting til levering over store deler av Norge. Våre kunder kan stole på kort responstid, tilpassede løsninger og fleksibilitet til enhver tid.

Transport av legemidler og medisinsk utstyr

Ved transport av legemidler er det strenge retningslinjer for temperatur-, lys- og fuktforhold under frakt og oppbevaring basert på preparatets sammensetning og egenskaper. Vi har utstyr og personell som ivaretar dette på en pålitelig måte, enten det er på vei fra medisinaldepot til sykehus, apotek, legekontor eller mellom disse.